Project Management

McNolia kan voor u de volledige ontwikkeling van websites, portalen of e-business toepassingen verzorgen. McNolia treedt dan op als de software integrator en zorgt voor de aansturing van alle betrokken applicatie en diensten leveranciers op zowel organisatorisch als technisch vlak.

Hiervoor formeert McNolia dan een multi-disciplinair team met experts op de volgende gebieden: Bedrijfsprocessen en eBusiness strategie Internet, Intra- en Extranet eCommerce Architectuur Software ontwikkeling Beveiliging en Hosting Applicatie support Om een project succevol tot een einde te brengen is de kennis en kunde van de project manager van cruciaal belang. Hierbij gaat het niet alleen om het werken volgens een gestructureerde aanpak en een duidelijke methodiek, maar ook om gedegen ervaring in soortgelijke projecten. Hiermee verklein je de kans op onaangename verassingen. Wij zijn soms door schade en schande wijs geworden, maar putten zo uit een grote bron van ervaring waarmee wij pro-actief met u kunnen meedenken. Hiermee neemt het risico in uw projecten significant af en dat is een geruste gedachte, immers uw project bevat al onzekerheden genoeg. Onze project managers werken volgens Prince 2 en hebben ruime ervaring in complexe (web) integratie projecten waarin afstemming met de zakelijke gebruikers een key factor is in het slagen van het project.

McNolia kan voor u de volledige ontwikkeling van websites, portalen of e-business toepassingen verzorgen. McNolia treedt dan op als de software integrator en zorgt voor de aansturing van alle betrokken applicatie en diensten leveranciers op zowel organisatorisch als technisch vlak. Hiervoor formeert McNolia dan een multi-disciplinair team met experts op de volgende gebieden:

  • Bedrijfsprocessen en eBusiness strategie
  • Internet, Intra- en Extranet
  • eCommerce
  • Architectuur
  • Software ontwikkeling
  • Beveiliging en Hosting
  • Applicatie support

Om een project succevol tot een einde te brengen is de kennis en kunde van de project manager van cruciaal belang. Hierbij gaat het niet alleen om het werken volgens een gestructureerde aanpak en een duidelijke methodiek, maar ook om gedegen ervaring in soortgelijke projecten. Hiermee verklein je de kans op onaangename verassingen.  Wij zijn soms door schade en schande wijs geworden, maar putten zo uit een grote bron van ervaring  waarmee wij pro-actief met u kunnen meedenken.  Hiermee neemt het risico in uw projecten significant af en dat is een geruste gedachte, immers uw project bevat al onzekerheden genoeg. Onze project managers werken volgens Prince 2 en hebben ruime ervaring in complexe (web) integratie projecten waarin afstemming met de zakelijke gebruikers een key factor is in het slagen van het project.