Sponsoring

Maatschappelijk betrokken zijn bij de samenleving en goede doelen of initiatieven steunen. Zaken die we hoog in het vaandel hebben en waar we ons voor openstellen. Diverse goede doelen of initiatieven worden door ons (gedeeltelijk) gesponsord. Hieronder een greep van verenigingen en/of initiatieven die we ondersteunen.

RoparunTeam 114 Team Bollenstreek

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Wilt u ook gesponsord worden door McNolia?

Bent u betrokken bij een vereniging en wilt u meer weten over de mogelijkheden om gesponserd te worden door McNolia? Neem dan contact met ons op, dan maken we graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.