Bedrijfsinformatie

McNolia (sinds 1998) is specialist op het gebied van software architectuur & ontwikkeling, software integratie, website ontwikkeling en hosting.

De afgelopen elf jaar heeft McNolia als hoofdaannemer grote internet en software projecten gerealiseerd voor grote spelers in de zorgverzekeringsmarkt en commerciele sector. Varierend van internet winkels tot klantenservice websites.

McNolia heeft met haar klanten veelal een lange samenwerking ( 4+ jaar). Dat komt omdat McNolia zich goed verdiept in de business van haar klanten en daardoor een volwaardige sparringspartner is. Immers het merendeel van de software ontwikkelprojecten hebben betrekking op core processen binnen de organisatie / business van de klant. McNolia begrijpt heel goed hoe ICT ingezet kan worden om strategische voordelen te behalen.

Niet zelden wordt McNolia door IBM ingeschakeld als er een complexe applicatie of systeem integratie gerealiseerd moet worden. McNolia is sinds 2000 IBM Business Partner. Sinds eind 2009 hebben we ons ook toegelegd op Liferay (open source Portal & Collaboratie platform).

McNolia is een informeel maar professioneel bedrijf met gepassioneerde medewerkers die op hun vakgebied zondermeer tot de toppers van de industrie gerekend mogen worden.