Intranet

Online communiceren en samenwerken doen we vandaag de dag in veel verschillende vormen en via verschillende kanalen. Van een puur informatief intranet tot groepsruimtes om samen te werken aan een specifiek onderwerp of project. Ook willen medewerkers naast bellen en e-mailen kunnen chatten met elkaar. In veel bedrijven is dit opgelost in afzonderlijke applicaties met als resultaat dat veel dingen niet efficiënt gebeuren en handelingen vaak herhaald worden. Verder ontbreekt een overkoepelende search faciliteit om dingen weer terug te vinden en is de opslag van bedrijfsgevoelige informatie en toegang tot applicaties nog steeds een achilleshiel in de beveiliging.

Met Liferay is dit allemaal in één platform op te lossen. Door middel van een eenmalige login hebben uw medewerkers toegang tot de voor hen relevante informatie en applicaties. U wilt echter hun online samenwerkingsmogelijkheden ook niet inperken. Daarom is het belangrijk dat ze beschikken over ruime functionaliteit op het gebied van communities die ze zelf kunnen inrichten naar wens. Liferay bevat bouwstenen voor wiki's, blogs, forums, chat en integratie met Microsoft Office. Ook bevat Liferay de nodige Content Management (CMS) bouwstenen voor een ‘klassiek' intranet. In een demo laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Liferay is ook een perfect platform voor het integreren van deelapplicaties in een intranet zoals een HR Portaal voor medewerkers en managers en een Innovatie Portaal.