Managed Hosting

U wilt delen of al uw ICT-activiteiten outsourcen? McNolia kan uw volledige kantoorautomatisering, mailomgeving, intranet en e-business activiteiten verzorgen vanuit het McNolia datacenter. Voor het hosten van e-business toepassingen, websites, webwinkels, mailservers, vpn-gateways en intranet applicaties moet u bij McNolia zijn.

McNolia heeft veel ervaring met het hosten van 'complexe' webomgevingen. Anders dan concurrenten kan McNolia ook het volledige applicatiebeheer verzorgen.

Een veilig gevoel

McNolia hosting is bedrijfszeker beveiligd. Het datacenter is omgeven door stalen hekwerken en uitgerust met Vesda branddetectie, Argonite brandblussysteem, CCTV en biometrische toegangscontrole. De locatie wordt 24x7 bemand door professionele bewakers.

Milieubewust energiezuinig

McNolia hosting heeft het energieverbruik gereduceerd met maar liefst 20 procent. McNolia HOSTING opereert klimaatneutraal en werkt via haar partner EvoSwitch samen met Climate Neutral Group, ter compensatie van het niet-duurzame energieverbruik binnen McNolia HOSTING.

Autonome stroomvoorziening

McNolia hosting heeft een schaalbare energiecapaciteit van 20 Megawatt, met een groeiplan naar 40 Megawatt! Uninterruptable Power Supply (UPS) en noodstroom aggregaten in N+1 opstelling garanderen een naadloze en langdurige ondervanging bij eventuele stroomstoringen.

Innovatief koelingconcept

McNolia hosting werkt met geavanceerde koelingmethodes op basis van de allernieuwste bewezen technologieën. Deze technologieën reduceren het energieverbruik drastisch en zorgen bovendien voor een constante temperatuur van uw apparatuur.

Klimaatbewust

Met het groene label 'The Green Fan' levert McNolia een bijdrage aan de uitvoering van klimaatneutraal ondernemen. De klanten die gebruik maken van McNolia hosting, laten de maatschappij zien dat ook zij daadwerkelijk actief een positieve bijdrage leveren aan het terugdringen van CO2-uitstoot.