Consultancy

Wij hebben een groot aantal projecten uitgevoerd en maken u graag deelgenoot van die ervaring. Wij geven advies op de volgende gebieden:

Het definiëren en implementeren van een pragmatische online (eBusiness) strategie

Dit tegen de achtergrond van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van eBusiness, software architectuur en uw eigen wensen. Immers de manier waarop we op het web informatie uitwisselen en diensten gebruiken is constant in beweging en er is ook niet één standaard methode om uw online doelstellingen te halen. 

Analyse  van de inzet van uw huidige applicatie landschap afgezet tegen uw core processen

De uitkomst van dit onderzoek is een overzicht van de kosten van uw applicaties ten opzichte van de bijdrage in de core processen uitgedrukt in geld. Dit geeft een solide basis voor het bepalen welke processen en applicaties in aanmerking komen voor vervanging danwel uitbreiding. Wij kunnen dit uitvoeren in een aantal dagen tot een week. Wij maken hiervoor gebruik van de door onze partner Inverse-IT ontwikkelde RAP methode en software.

Selectietraject van een software applicatie of een (offshore) implementatie partner. 

We weten waarop we moeten letten om voor u de juiste keuze te maken gelet op uw strategie, budget tegen de te realiseren voordelen en uw type organisatie. We hebben ervaring op de volgende gebieden met zowel commerciële als open source software en lokale en offshore ontwikkel partijen. 

  • Social Collaboration, Portalen en Web Content Management
  • Enterprise Service Bus, Service Oriented Architecture oplossingen
  • eBusiness suites
  • Data Warehousing en ETL
  • Customer Relationship Management
  • Virtualisatie Infrastructuur