Analyse Specificatie

Voor elk project, maar zeker wanneer je de ontwikkeling laat offshoren, is het belangrijk dat je duidelijk, correct en volledig specificeert. Voor het bouwen van een applicatie geldt hetzelfde als wanneer je een discreet product maakt. Elke verandering later in het proces kost meer tijd, moeite en dus kosten om te laten aanbrengen.

Ook moet een web applicatie project niet te groot worden in termen van bouwuren plus doorlooptijd voordat een oplevering plaatsvindt voor de zakelijke gebruikers. Daarom is een goede afstemming van de online strategie met de business belangrijk en een juiste opdeling in deelopleveringen. Deze kunnen dan elke keer grondig getest en geaccepteerd worden door de business. Voor zakendoen op het web is het vooraf lang niet altijd duidelijk wat precies het gewenste resultaat gaat opleveren en maar al te vaak hebben de zakelijke gebruikers niet precies voor ogen hoe een applicatie er uit moet zien en wat deze exact moet doen. 

Daarom werken onze analisten/consultants met een duidelijke methode waarin al deze aspecten aan de orde komen. Onze consultants hebben ruime ervaring in het specificeren van (web) applicaties in een groot aantal website, portal en eCommerce projecten. In een afspraak kunnen we aan de hand van een aantal voorbeelden laten zien hoe je van een eerste idee naar de volledige specificaties en later de oplevering van de uiteindelijke site (applicatie) komt en alvast een opzetje maken voor uw eigen idee van een web applicatie.