Vidyo Video Conferencing

De VidyoConferencing producten zijn ontworpen om gebruik te maken van de bestaande IP-infrastructuur binnen een organisatie - er is geen speciaal netwerk voor nodig. Toch biedt Vidyo een beeldkwaliteit die beter is dan de videocommunicatie die we die tot nu toe kennen - tegen slechts een fractie van de kosten.

Dit is mogelijk dankzij Vidyos gepatenteerde VidyoRouter-architectuur, de enige H.264 Scalable Video Codeing (SVC) -oplossing van dit moment. Deze elimineert een MCU terwijl het tevens de beste foutbestendigheid en minste vertraging biedt van alle videoconferencingoplossing die werken via internet en via draadloze netwerken.

Daar komt bij dat in alle mogelijke gebruikersomgevingen is voorzien, van de desktop op kantoor tot aan een speciale videoconferencingruimte.

VidyoRouter™

Het hart van het VidyoConferencing-systeem is de VidyoRouter, een doorbraak in videoconferencingtechnologie dat de eerste grote architecturele veranderingen sinds decennia introduceert.

Datasheet downloaden

VidyoDesktop™

Een software-oplossing waarmee gebruikers met iedere computer kunnen deelnemen aan een multipoint videoconferentie met andere deelnemers.

Datasheet downloaden

VidyoRoom™

DeVidyoRoom-systemen bieden superieure kwaliteit, zijn gemakkelijk te gebruiken en te configureren, en tonen videobeelden in verschillende layouts.

Datasheet downloaden

VidyoOne™

Een alles-in-één pakket dat speciaal is ontwikkeld voor het MKB.

Datasheet downloaden

VidyoPortal™

Een op het web gebaseerde omgeving waarmee administrators het VidyoConferencing-systeem kunnen beheren.

Datasheet downloaden

VidyoGateway™

Via de VidyoGateway kunnen Polycom, Tandberg of andere, op MCU gebaseerde systemen samenwerken met nieuwe H.264/SVC systemen

Datasheet downloaden

Wilt u meer weten over de VidyoConferencing producten? Ons dochterbedrijf McVidyo helpt u graag verder.